Hulp bij het opstellen van een strategische anaylse

Voor professionele ondersteuning bij het opstellen van een strategische analyse komt u naar HeijWo. Wanneer u vastloopt in een situatie of project is dat natuurlijk heel vervelend. Een frisse blik op die situatie en een benadering vanuit een andere invalshoek kan dan enorm verhelderend zijn. Na de vele projecten die wij de afgelopen jaren hebben gedaan mogen wij ons gerust vakdeskundige noemen. Er bestaan geen problemen, enkel mogelijkheden, dat is onze visie. Bij HeijWo helpen we altijd te denken in oplossingen. Soms is de oplossing namelijk veel eenvoudiger dan u had gedacht. Wij garanderen u de beste en professionele aanpak bij problemen met de overheid.

 

Passende strategische analyse voor al uw complexe vraagstukken

Hoe kan een goede strategische analyse inzichten geven bij complexe vraagstukken? Uiteraard zal eerst een oriënterend gesprek plaatsvinden. Door de tijd te nemen om samen met u de zaak door te nemen, kan het probleem afgekaderd worden. We stellen duidelijk vast wat de kern van het probleem of het vraagstuk is. Vervolgens wordt er gekeken naar bijkomende zaken of problemen die zijn voortgekomen uit de kern. Zo wordt bepaald wat uw exacte hulpvraag of behoefte is, waarbij we volledig rekening houden met uw eisen en wensen. Aan de hand van de complexiteit van de zaak zoeken wij naar aanknopingspunten zodat we een passende strategische analyse kunnen opstellen. Op basis van wat we vaststellen stellen we een overzichtelijk stappenplan op.

 

Met welke problemen/vraagstukken kunt u bij HeijWo terecht?

Wanneer u vastloopt in processen waarbij de overheid is betrokken kunt u bij ons terecht. Omdat wij veel ervaring hebben met projecten voor de overheid, hebben we veel kennis verworven op het gebied van formaliteiten. Zodoende zijn wij bekend met alle knelpunten en uitdagingen die u tegen kunt komen. Moeilijk uitvoerbare wet- en regelgeving is vaak de onderliggende oorzaak van ondervonden problemen en uitdagingen, maar onze strategische analyse biedt uitkomst.

 

Waarom u voor HeijWo kiest

Zoals aangegeven vindt u bij HeijWo de deskundigheid en professionaliteit op het gebied van overheidsbemiddeling. We hebben reeds vele projecten met goed gevolg afgerond. Door uw hulpvraag bij ons neer te leggen en ons een strategische analyse te laten maken heeft u de ruimte om u volledig te richten op de inhoud. Een eventueel gevoel van overbelasting wordt daardoor meteen weggenomen. U kunt meteen aan de slag met de uitwerking van het plan. Hebben wij u nieuwsgierig kunnen maken? Neem dan nu geheel vrijblijvend contact met ons op. U kunt simpelweg het contactformulier op onze website invullen of een mail met uw vraag sturen naar info@heijwo.nl. Wilt u liever bellen? Geen probleem, wij zijn bereikbaar op: 06-55706867.