Een strategische aanpak bij uw problemen met de overheid |  Deskundige en betrouwbare overheidsbemiddeling voor iedereen

Op zoek naar deskundige en betrouwbare overheidsbemiddeling?

Door onze neutrale positie kunnen wij u op onafhankelijke wijze voorzien van overheidsbemiddeling. Daarvoor maken wij eerst een strategische analyse van uw problemen met de overheid. Bij ons ligt de focus op het beoogde resultaat en de juiste weg ernaartoe, u wilt immers snel geholpen zijn met een passende oplossing. Bent u in conflict geraakt met de overheid, of wenst u deskundige bijstand en advies in de vorm van overheidsbemiddeling? Misschien twijfelt u over het handelen van de overheid en komt u er samen niet uit. Wij helpen u met een oplossing die voor alle partijen rechtvaardig is.

 

Overheidsbemiddeling voor iedereen

Het maakt voor ons niet uit of u een particulier bent of handelt namens een overheidsinstelling of onderneming. Uiteraard kiest u bij een geschil met de overheid liever voor een bemiddelaar die vakdeskundige is op het gebied van overheidsbemiddeling. Omdat we door de jaren heen vele projecten hebben uitgevoerd in samenwerking met of voor de overheid, kunnen wij altijd de expertise bieden waarnaar u op zoek bent. Op onze website onder het kopje ‘Projecten HeijWo’ kunt u meer informatie vinden over de projecten die wij zoal hebben gedaan.  Onder ‘Profiel HeijWo’ vindt u onze opleidingsachtergrond en de ervaringsgebieden. Het is u mogelijk opgevallen dat wij erg ervaren zijn op het gebied van procesontwikkeling en organisatiestructuur. Kennis van de organisatiestructuur van de overheid is een absoluut pluspunt bij overheidsbemiddeling. Sommige plannen kunnen te abstract en daardoor zeer moeilijk uitvoerbaar zijn. Wij tonen u de kunst van hoe een strategisch plan eenvoudig kan worden omgezet in actie.

 

Mediation en de overheid

Vandaag de dag zijn er velen die mediation aanbieden. Maar bent u dan wel verzekerd van de deskundigheid waaraan u behoefte heeft? Niet iedere mediator heeft kennis en verstand van overheidsstructuren. Wanneer u kiest voor een overheidsbemiddeling voelt u zich het meest vertrouwd indien u weet dat deze partij verstand van zaken heeft. Goed thuis zijn in de processen, de organisatiestructuur en de cultuur van de overheid is daarbij zeker geen overbodige luxe. Goed zijn in bemiddeling op zich is namelijk nog geen garantie voor succes, indien de bemiddelaar onvoldoende kennis heeft van de overheid. Deskundigheid gaat gepaard met kwaliteit. En dat zult u zeker merken wanneer u kiest voor ons. Vele tevreden opdrachtgevers en klanten gingen u reeds voor, en geen uitdaging is ons te groot! Neem nu contact met ons op en maak een afspraak voor een oriënterend gesprek. U bent de kwaliteit die wij u leveren meer dan waard!