Wat is uw route naar resultaat ?

- Als u op zoek bent naar dat ene idee (wat onbewust wel bekend is, maar nog benoemd moet worden), om een aanvullend elan in de activiteiten te kunnen brengen, wat is dan uw route naar resultaat ?

- Als u graag uw eigen idee verder zou willen uitvoeren maar op zoek bent naar een duwtje in de rug om de hobbel te kunnen overwinnen, wat is dan uw route naar resultaat ?

- Als U op zoek bent naar een lobbyist die samen met u een strategie uitstippelt om aandacht te krijgen voor een probleem en een bijpassende oplossing, welke route leidt dan bij u naar resultaat ?

 

HeijWo/de persoon Gerrit van Heijst pakt samen met u uw wensen op om resultaat te behalen.

  • Of dit nu het realiseren van een strategisch traject is om snel tot een protocol te kunnen komen zodat goederen van de ene vestiging naar een andere vestiging tussen EU lidstaten vervoerd kunnen worden’
  • Of een strategie uitzetten waardoor de Europese Commissie samen met de Nationale overheid aangezet wordt om een probleem op te lossen.
  • Of een strategie om zaken in kaart te brengen zodat daar op doorgebouwd kan worden.

 

Via deze website kunt u verder een beeld krijgen over de achtergrond van HeijWo en de werkvelden waar ervaring is opgedaan. Ervaring die door de breedte en veelzijdigheid juist een extra dimensie kan creëren.

 

Hier kan u doorklikken naar de pagina projecten voor een beeld van de projecten waarvoor HeijWo actief is geweest

 

Voor persbericht wonen door HeijWo zie link : http://strategie-voor-een-goede-toekomst.jouwweb.nl/